Samarbeten – press och PR

Söker du en erfaren och kunnig receptkreatör med erfarenhet av mat inom bl.a vegetabilisk, veganskt och rawfood?

Vill du visa upp din produkt på bästa möjliga sätt både sett till smakupplevelse, fotografi och i ett sammanhang?

Försöker du nå ut till en engagerad, medveten och nyfiken målgrupp som letar goda alternativ?

Då kan ett samarbete med Tina Mejri vara helt rätt för dig!

Enbart receptkreation + fotografering

Jag har erfarenhet av bl.a att ta fram recept inom kategorierna vegetarisk, vegansk, glutenfri och raw food. En inriktning som växer sig större varje år! Förutom ett välsmakande recept så tar jag även professionella fotografier som ni kan använda på er sajt, i sociala medier eller i ett magasin.

Sponsrat inlägg Instagram + recept

Mina 4600 + följare söker matinspiration och genom ett sponsrat inlägg på min Instagram får du möjlighet att exponera din produkt till en nischad och engagerad målgrupp. Jag skapar och fotar ett unikt recept som visar er produkt i en verklig situation.

Rekommenderat: Lägg till ett sponsrat blogginlägg för optimal effekt.

Sponsrat inlägg

Ett sponsrat inlägg här visar upp ditt företag på bästa möjliga sätt. Min målgrupp kommer hit med ett tydligt syfte: inspiration och recept inom matlagning. Genom ett sponsrat inlägg på bloggen får ni inte bara er produkt förevisad i ett exklusivt recept med professionella foton, receptet blir dessutom sökbart och genom mitt arbete med SEO kan receptet och samarbetet leva länge.

Kontakta mig för förfrågningar och offert

Jag ser fram emot att höra från dig!

Övriga tjänster

Det går också bra att kontakta mig om:

  • Produkttester
  • Ambassadörskap
  • Events
  • Workshops/Matlagningslektioner

Tidigare erfarenheter

Som receptkreatör har jag till exempel tagit fram Vigårdas populära 100% vegan bönburgare (själva biffen).

Foto och recept till bl.a Matmagasinet Vego

Alla samarbeten märks ut tydligt enligt marknadsföringslagen.

Jag tar emot pressutskick och produktprover för test och recensioner. Observera att en mottagen produkt aldrig garanterar exponering här på bloggen, jag skriver endast om de produkter jag gillar och vill rekommendera.

För adress och förfrågningar maila: info@tinamejri.se