Ny design och en Chiapudding

Ja, nu har jag äntligen ny design här på bloggen. Jag är så NÖJD kan jag säga. Det känns så rolig att hålla på och fixa här inne; kategorier, taggar och rubriker som ska ställas i ordning. Jag tror att det kommer bli så snyggt och lättnavigerat när allt är klart.

 

Ny design av en riktig cool tjej

Jag har ju inte fixat ny design själv, utan tagit hjälp av någon som kan det här och är proffs. Elin Häggberg driver den välbesökta bloggen Teknifik. Hon är kvinna och specialist inom teknik, grymt tycker jag. Teknik är överrepresenterat av män och killar, så HEJA dig Elin. Jag hade förmånen att höra hennes populära föreläsning på Tic, The Influencer Convention, som gick av stapeln den 31 / 3 – 1 / 4 – 17. Det är en konferens som anordnas av Linda Hörnfeldt som är vd och grundare av Influencers of Sweden, Sveriges branschorganisationen för Social Media Influencer, m.a.o för oss som bloggar och är influensers. Bara att vara en del av den organisationen är fantastiskt och så lärorikt. Det var där jag hittade Elin som bloggar varje Torsdag på Influensers of Sweden med Tech Thursday. Självklart så bloggar hon även där om teknik. Hennes blogg Teknifik, har gått från noll till 16000 följare i månaden på  bara ett år, helt fantastiskt.

Jag ville förnya min design av flera skäl

Jag har länge funderat hur jag skulle utveckla min blogg. Vad vill ni läsare läsa här inne och är jag på rätt spår. Jag menar; glutenfri och vegan med inslag av raw food. Är det för smalt, nyttigt och kanske tråkigt! Sedan tänkte jag att jag måste ju ta reda på vilken mat som är intressant för er!

Därför gjorde jag en enkät med några få frågor

Jag måste få börja med, att säga TACK för alla svar. Långt fler än jag vågat hoppats på.

Jag vet nu hur jag kommer gå vidare med bloggen och fortsätta göra den efter era önskemål. Jag har med hjälp av era svar fått ny inspiration, vet att ni och jag har samma mål. Sedan har den nya designen som Elin har trollat fram här inne ytterligare förstärkt min nya inspiration.

Det kommer att ta lite tid att få allt i ordning

Det får ta lite tid, för jag vill snygga upp bland kategorier, taggar och rubriker. Allt detta är nödvändigt och kommer höja läsupplevelsen här inne. Så ha tålamod med att allt inte är på sin rätta plats.

Nu avrundar vi detta inlägg och jag delar med mig av min senaste Chiapudding.

Ny design & en fantastisk Chiapudding

HavreChiapudding med sylt & cashewkräm

ingredienser

HavreChiapudding

  • 3 msk chia
  • 1 dl havregryn
  • 4,5 dl växtmjölk ( mandel )
  • 1/2 tsk vaniljpulver
  • 1 msk lönnsirap

Cashewkräm  (raw + v )

  • 2 dl  cashewnötter,  blötlagda 4 timmar eller över natten
  • ca 1,5 dl vatten
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 2 – 3  msk sötning rissirap eller lönnsirap
  • 2 msk pressad citron + rivet skal av citron
  • nypa salt

Chiasylt På Jordgubbar

  • 1 /2 ask jordgubbar eller 1 dl frysta tinade
  • 1 / 2 msk pressad citron
  • 1 /2 tsk vaniljpulver
  • 1,5 msk chiafrön
  • 1 msk lönnsirap, eventuellt 1 msk extra för mer sötning
instruktioner

Chiapudding

  1. Vispa ihop allt och ställ i kylen över natten.

Cashewkräm  

  1. Mixa allt till det är en slät kräm.

Chiasylt med Jordgubbar

  1. Mixa allt några varv med en stavmixer. Ställ kallt att svälla minst 1 timme.

Servera

  1. Skopa upp havrechiapudding i 4 små alternativt 2 glas och toppa med sylt & cashewkräm.
  2. Toppa med mynta och kokos chips.

Nu närmsta tiden kan vi se framemot en spännande interjuv, något raw food gott, en drink och självklart lite mat.

Hej så länge // Tina

Följ:

Lämna en kommentar

  1. 27 april, 2017 / 11:23

    TACK för dom fina orden, Tina! Tycker också det blivit så fint här inne. Det ska bli kul att fortsätta samarbeta med dig och fina Grönt varje dag.Jag har också fått lite av en spark i baken för att ta tag i min egen om-design av bloggen. ☺️☺️☺️

    • Tina
      27 april, 2017 / 14:22

      JA Elin, jag är verkligen nöjd & ser också framemot mer samarbete! “OM” väntar på dig:))Vad roligt, då kommer det snart finnas två nya Om signerad Elin;))

      Trevlig Kväll

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *