Pizza med Vegme tacofärs som topping

Pizza med Vegme tacofärs gjorde jag till lunch idag. Färsen är riktigt god och bra. Jag kommer definitivt att fortsätta köpa den. En klar vinnare bland vegofärs alternativen. Oftast finhackar jag champinjoner eller mixar valnötter till färs. Men denna hade jag i kylen tillsammans med andra snabba ingredienser som gjorde att jag kunde ha en pizza klar på ca 20 minuter. Yes för FAST Fooood.

Pizza med vegme som är den nya tidens färs

Jag testlagar mat för fullt just nu och har min dotter hemma som är sjuk, därför behövdes det snabb mat att ställa på bordet.

Det var verkligen toppen att ha färdigt i kylen

Halva förpackningen gick åt till lunch och resten som tacofärs i salladsblad på kvällen. Min man norpade lite och tyckte det var jättegod smak på färsen. Jag tror den kommer fungera även för den som har lite svårt att slita sig från sin traditionella köttfärs.

Pizza med Vegme tacofars som topping

  Snabb pizza med Vegme tacofärs (Vegetarisk – Vegan )

 • färdig pizza deg
 • Vegme tacofärs ( bara steka på )
 • jalapenos
 • majs
 • körsbärstomater
 • avokado
 • persilja eller koriander
 • skal från lime
 • valfri ost
 • tomatsås

Tomatsåsen gjorde jag genom att mixa ca 1 dl tomatkross med 1 msk chilisås, torkad oregano, svartpeppar/ flingsalt och 1 msk olivolja.

POP Bakery;  färdiga pizzadeg låg också i kylen, glutenfri och vegetabilisk ( kan dock innehålla spår av mjölk och ägg )

Gräddade pizzan enligt förpackningen.  Både jag och min dotter tyckte det blev riktigt gott.

Vill man var 100 % säker på helt vegan så rekommenderar jag denna glutenfria pizzadeg För övrigt så delar jag med mig av en veckas middagstips i senaste numret av Djurens rätt’smedlemstidning, där är den pizzan fredagstipset.

Pizza med Vegme tacofars som topping

Sugen på mer pizza.

Testa då denna goda Lahmacun, Turkisk pizza

Hej så länge // Tina

Följ:

2 Kommentarer

 1. Sylwia | Vibrant Food Stories
  24 november, 2016 / 23:50

  Skulle precis lägga mig och så läser jag här om en god pizza..man blir hungrig ju! :)Kul med nya alternativ till vegofärs. Om du gillar den så vet jag att jag kommer gilla den också 😉 Vi är rätt kräsna 😉
  Kram! S.

  • Tina
   25 november, 2016 / 10:18

   Vilka nattugglor vi är….
   Borde ju sova;))

   Ja den var faktiskt god!
   // kram Tina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *